ONDERHOUD

Eén van de belangrijkste eisen aan een auto is betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid. Niets is zo vervelend als een kapotte auto of een kapot onderdeel. Om dit te voorkomen is het regelmatig onderhouden van uw auto erg belangrijk. Het is verstandig om in ieder geval één keer per jaar uw auto naar de garage te brengen voor onderhoud. Dat helpt bij het voorkomen van een hoop narigheid aan uw auto en zorgt ervoor dat u veilig de weg op kunt.

DSC04154 (Large) DSC04146 (Large) DSC04219 (Large)

Het zelf onderhouden van uw auto is tegenwoordig bijna niet meer mogelijk. Daarom is het belangrijk dat u naar een goede garage gaat om uw auto op de juiste manier te onderhouden. Daarvoor bent u bij Heuverling Auto’s aan het juiste adres! Wij kunnen onder andere met computers zien wat er allemaal moet gebeuren en hebben apparaten en elektronica die u zelf niet heeft. Tijdens een onderhoudsbeurt kan de monteur ook signaleren wat eraan zit te komen: zo houd u grip op de kosten en wordt de kans aanzienlijk kleiner dat u plotseling komt stil te staan.

Het onderhoud van uw auto kan een kostbare zaak zijn. Heuverling Auto’s staat echter bekend om zijn scherpe prijzen en goede kwaliteit. Kom daarom eens bij ons langs of bel ons voor meer informatie. Wilt u meer informatie over Heuverling Auto’s, kom dan gerust een keertje langs. Wij zijn gevestigd aan de Houtschelf 12 in Hardinxveld-Giessendam. U kunt ook bellen naar ons telefoonnummer 06 478 60 143 of u kunt een e-mail sturen naar ons e-mailadres info@heuverlingautos.nl

FACEBOOK