GARANTIE

DSC02960 (Large)Zowel bij de koop van een nieuwe als een gebruikte auto bestaat de kans op gebreken. Daarom kan het handig zijn om een garantie te hebben om op terug te vallen. Garantie is een toezegging van de verkoper dat de auto bepaalde eigenschappen heeft. Als er een gebrek ontstaat of er is iets anders mis mee, moet de verkoper het gebrek in principe kosteloos herstellen.

Bij Heuverling Auto’s begrijpen wij dat het fijn is om garantie op een gebruikte auto te hebben. Onze gebruikte auto’s zijn dan wel goed onderhouden, maar de kans op gebreken en problemen is er altijd. Wij geven dan ook altijd garantie op onze gebruikte auto’s. Bovendien zijn onze occasions altijd APK gekeurd. Zo kunt u zonder zorgen op weg. Heuverling Auto’s gaat voor veiligheid en zekerheid en hier kunt u van profiteren.

garantieHeuverling auto’s werkt met 3 maanden of 6 maanden garantie, tegen een meerprijs.

  • 3 maanden garantie € 500,-
  • 6 maanden garantie € 1000,-

Bent u op zoek naar een goede tweedehands auto? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan occasions. Ons assortiment bestaat uit allerlei merken, dus voor iedereen wat wils!

Wilt u meer informatie over Heuverling Auto’s, kom dan gerust een keertje langs. Wij zijn gevestigd aan de Houtschelf 12 in Hardinxveld-Giessendam. U kunt ook bellen naar ons telefoonnummer 06 478 60 143 of u kunt een e-mail sturen naar ons e-mailadres info@heuverlingautos.nl

FACEBOOK